Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Spanaren!


Kärlekens ABC

Att Börje,

cykelhandlaren,

diktade en fullkomligt

galen historia

imponerade ju kolossalt

liksom Martins

naturalistiska

omtyckta poesi


Qvinnorna reciterade

som tonåringar

utmärkt vackra xenier


Ystra zygoter

återuppstod

äntligen överallt




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 863 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-11-08 14:41



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Hihihi ja denna var bra =)
2012-12-05

  Linda CH VIP
Den var fantasifull och härlig! :))
2012-11-11

  ULJO
En fröjdefull läsning, välskrivet.
2012-11-09

  Federico Romano
Mycket ABC på poeter.. Bra diktat..
2012-11-09

    ej medlem längre
Underbart Eva - Helen!


Hälsn. Ann
2012-11-08

  Hon kallar sig poet VIP
Bara Ler :)
Respekt.
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
jättebra skaldat om kärlekens abc
2012-11-08

  aol
underbart fint skaldat vännen,
2012-11-08

  anits VIP
Underbart, härligt skaldat
2012-11-08

  Anya VIP
Härligt! Jag ler och läser!
2012-11-08

  Ljusletaren
Väldigt bra ... tack!
Tack till dig och alla andra som kan bemästra orden så ... i samma tema/kram
2012-11-08

    ej medlem längre
Jättebra!
2012-11-08

    ej medlem längre
Underbart! bra..
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP