Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=enHx2lhzsDw


RIO DE JANUARI

här i rio de januari

ordnar vi en polarsafari

alla isbjörnarna finns kvar i

ljuva rio de januari

man ser aldrig en jaguar i

gamla rio de januari

blott nån enstaka rastafari

i vårt istäckta "kalahari"

 

 

 

hela kusten är alltid klar i

landet världskrigen aldrig var i

inga spår av nån mata hari

här i rio de januari

något lockar och liksom drari

detta rio de januari

så spendera nu en dinar i

landet rio de januari

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-08 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP