Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*


Köttet och lusten, redo att sprängas av din granit
Längtan och törsten, alltid redo för panik



Lycka och harmoni, för vana att bli förstörd
Själen och hjärtats symfoni, aldrig redo för att bli rörd




Fri vers av iamlucyinthesky
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamlucyinthesky