Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

A rbetet hade dragit över tiden igen
B idande där hemma väntade min vän
C hansen kom jag kunde sluta mitt pass så jag
D rog hem till honom slog på hans dörr muntra slag
E wa är här ropade jag, det lyste i hans TV-rum
F astän knackningen stegrades inte en tum
G lada trappande steg hördes, så flög dörren upp och
H an sa: -Här satt jag och såg Vilda Västern de sköt
I avslutningen så det small under min stol, jag tjöt!
J aha sa jag, det vill du att jag skall tro, omöjligt!
K ulor på film kan ej hamna under din stol löjligt!
L eende han sa till mig, tro mig så det var!
M en vill du ha kaffe i termos jag har...
N og ville jag det. Gick in! En lukt slog emot mig...
O ch jag sa vad är det som doftar här säg...
P å golvet från köket en brun massa flöt minsann
Q uinchen på bordet var det ifrån den det
R ann, nej men från hemmagjord öl som stått
S en några veckor "på jäsning" värmeslag fått
T illkorkningen hade släppt alla flaskor låg tomma
U tefter väggen och min vän sa, det som var bra
V ar att de stått i hålet under diskbänken och
W ellpappen som låg över klarade väl skrällen att
X antal av fläckar i taket han slapp, men smällen som
Y pperligt
Z appande
Å stadkom ljudet under hans stol var ju sann
Ä rligt talat ovanpå köket satt ju han, så när
Ö len rann över small det ju under honom där!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-09 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj!
2012-11-12

  Olof Lagerhorn VIP
A böööömb? I häppön tö be directlö cönnectöd to ö Cheif Inspectör who cöuld handlö ´is cäse. Besides of that very good!
2012-11-11

  Ljusletaren
Älskar bara ditt ordandet ... suveränt jobbat/kram
2012-11-10

  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.Vad Finlurigt.Toppen.
Otroligt Han hadde rätt.
Ölen smälde,under stolen,när det sköt
i Vilda Västen.
Öl-Jästen.I.Åberg
2012-11-10

  Gothian X
Om var och en tänker efter...
Den här texten tog inte femton minuter
...
2012-11-09

  ULJO
En mycket fyndig och intelligent text
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt