Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik från A-Ö

A ndante pianokonsert n:o 21, Mozart
B röderna Björling sjunger tillsammans
C amisa negra, Juanes
D elilah, Tom Jones
E n clown i mina kläder, Totta Näslund
F olia "Sinclairvisan", Jan Johansson
G ary Cooper - Begging You for Mercy, Duffy
H ebreiska fångarnas kör, Verdi
I n the mood, Glenn Miller
J ambalaya, spelas av 4-årige Hank Williams YouTube
K ärleken kommer, kärleken går
L a cumparsita och "Stage Tango" på YouTube, måste ses
M itt hjärtas fågel, Björn Afzelius,& Mikael Wiehe
N u spelar vårens ljumma vind i myrens gula starr
O sole mio, Enrico Caruso
P arler à mon père, Celine Dion
Q ueen Donna Summer, Hot Stuff
R osa på bal
S ave the last dance for me, Damita Joe
T antis Serenad, Tommy Körberg
U ti vår hage där...
V isa vid midsommartid
W as ist das? Ge rum vid riddartrappan! Stolta stad!
X avier Cugat, Siboney
Y pperliga "Lilla vackra Anna", Finn Kalvik
Z igenarvän, Agnetha Fältskog
Å kare Fredrik och Cecila Lind, Cornelis Vreeswijk
Ä r näktergalen kommen i lund
Ö ppna landskap





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-11 15:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra musicerat!
2012-11-12

  ULJO
Mycket bra lista på god musik
2012-11-11

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.DET-BÄSTA!!
TACK-TACK.
SKÖNASTE MUSIK som i Ditt HJÄRTA FINNS.
UNDERBAR MUSIK som vi MINNS.
Kramar.I.Åberg
2012-11-11

  Eva Helene VIP
Väl vald musik !
2012-11-11

    ej medlem längre
Hjärtligt Tack för ditt fina musikalfabet!
2012-11-11

  Ljusletaren
Många fina bitar ... tack för ditt galleri av musik från A-Ö /kram
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt