Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar min far


Saknad

Toner av saknad

ljuder djupt i mitt hjärta

Tyst är din skugga




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-11 11:14



Bookmark and Share


  Tino
Det är skönt att få sakna
att få ägna en dag
att få minnas och njuta
ibland hemsöker tårarna oss
en symbol en känsla
som berättar att vi den saknade älskar

2013-03-01

  Osvalds_Dotter VIP
Vackra ord om att sakna någon,,
Gillade "tyst är din skugga",,

2012-12-05

  sommarmoln
Verkligen bra. Berör på djupet...
2012-12-03

  Lars Hedlin
VAckert om saknad!
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
berör mig starkt
2012-11-19

  Ljusletaren
Så fint sagt oavsett om det är en far eller mor etc.
/kram
2012-11-13

  anits VIP
Så fint skaldat om saknad
2012-11-13

  Heikki Hellman
Kärlek är en stor känsla, saknad gör ont men det är fint att du klarar att ta upp saken, det gör saknaden lättare med tiden.
2012-11-12

  ULJO
Så vackert förmedlat
2012-11-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
man saknar den
som var en kär...




2012-11-11

  Linda CH VIP
Så gripande och fint till din far!
2012-11-11

    ej medlem längre
Vacker, berörande haiku. Tycker mycket om!
2012-11-11

    ej medlem längre
ömt, mycket vackert!!
2012-11-11

  aol
vackert vännen,
2012-11-11

  Anya VIP
Fint och passande en dag som denna.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP