Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teaterkurs

Agera i nuet
på andras impulser
utan agenda
utan mönster
vara sann
utan skyddsnät
och
jag står fortfarande!




Fri vers av Shifra
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-11-11 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra