Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄSKHÄMND

 

makt kan vara roligt

jag leker med den

då blir du så arg att

du kväker igen

lynchmobbsilskan kokar

i vindlande ven

pack och freaks och tokar

tog över din scen

 

 

hämndens finger når dig

från missfostrens ö

plågar, slår och flår dig

den sliter sitt spö

drägget dreglar daggen

så gryningsfriskt klar

skåda rabiesraggen

som rests som ett svar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/7 2012

 






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 07:08



Bookmark and Share


    Nils Järn
ilskan är fångad på ett papper
som en öppnad låda besegrade minnen
fint!!!
2012-11-19

    Nils Järn
ilskan är fångad på ett papper
som en öppnad låda besegrade minnen
fint!!!
2012-11-19

  mare VIP
Bra formulerat
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP