Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SKUGGAN AV DET FLYDDA

två drar i väg

i kvällningen

på resa genom

ungdomen

två färdas in

i framtiden

förenade

av kärleken

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-12 17:53



Bookmark and Share


  Änglaögon
Gillar.
2012-11-17

  mare VIP
Grattis till denna lilla korta,
men ack så innehållsrik ;)
2012-11-17

  anits VIP
Fina rader vackert skaldat
2012-11-13

    ej medlem längre
ja den var fin
2012-11-12

  mare VIP
Härligt ;)
2012-11-12

  Marianne Räf
Å, så vackert och romantiskt!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP