Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansmeditation

Min sorg
flödade fritt
bland
dansande omkring mig,
där jag stod
förkrossad av
maktlöshet,
gråten fick komma
gråten fick dansa
gråten sa
´tack´.




Fri vers av Shifra
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-12 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra