Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonris

En ny dag av tårar är sprungen
en ny dag av smära är funnen
ett helvetets lidande fött
God morgon, God Natt och farväl.




Fri vers (Fri form) av Mats Heij
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-11-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Heij
Mats Heij