Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är möjligt längre

jag slutade fungera

i samma stund

jag gav upp

mina drömmar

 

du har fångat in

mina rester

de ligger i en glasburk

på ditt köksbord

förgyller ditt inre

 

mina tankar

suckar

i dina 

så som du minns

att jag var

 

det var vackra tider

då innan

när allting

fortfarande var 

möjligt

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-13 23:40



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART FINT .

KRAM
Å
APPLÅD.
2014-06-07

    jamming223
Vemodig, tragisk dikt. Välskriven. "när allting fortfarande var möjligt" kram
2012-11-14

  Osvalds_Dotter VIP
Gillar denna text!
Ser verkligen den där glasburken med resterna i..
skrämmande bra!
2012-11-14

  Let it go VIP
Hopplöst bra beskrivet. Det känns så att det bränns. Ett farligt hål att fastna i.
( ...men det går ju i alla fall bra för Celtic... ;) )
2012-11-14

  Ninananonia VIP
Sorgligt...
2012-11-13

    ej medlem längre
Bra bild :)
2012-11-13

    ej medlem längre
Jätte fint skrivet. jag gillar den.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP