Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något att tänka på


Jag vill vara som en

Jag vill vara som en vårvind
Så lugn
Så uppfriskande

Jag vill vara som en flygande svala
Så eligant
Så fri

Jag vill vara som en fågel sång
Så vacker
Så klar

Jag vill vara som många saker
Dock skulle jag aldrig kunna vara som någon annan än mig själv




Fri vers (Fri form) av Onlynella
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-14 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onlynella

Senast publicerade
Jag vill vara som en
* Se alla