Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forsande svart

jag blöder av dina ord
men det är ingenting du ser
det rinner droppar forsar
svart
jag står still
med genomvåta fötter
det forsar runt omkring mig
kan inte gå
kan inte sluta
mina fingrar når inte
alla de utsträckta händer
som vill hjälpa
jag sjunker
mer och mer
för varje droppe
du stänker på mig
kaskader av känslor
av svart
av rött
av ditt fina leende
din rygg är så vacker
när du går
så ont det gör
och jag skriker tills du kommer tillbaka
tills du ser mig
igen
min bröstkorg är så nött
av alla hårda ord
its a tough love
jag gråter inte
med risk för att fylla floden
jag ger inte vika
jag är inte en sån
som visar
men det börjar bli svårt
att hålla balansen
i de undervattenströmmar du riktar på mig
jag kan inte lämna dig
även om du väljer att gå




Fri vers (Fri form) av -kj
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-14 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-kj