Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur dunkla rum

Jag tar mig ut
från dunkla rum

jag blir stum

av förvåning

när jag skymtar solrosgläntan
bakom vimlande fripassagerare

som förvånat
cirkulerar i rondellen

när plötsliga hinder
får alla att snabbt ändra
riktning

där borta
anar jag solrosgula ljuset
och blundar för de vissna bladen




Övriga genrer av annalinnea
Läst 254 gånger
Publicerad 2012-11-14 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalinnea
annalinnea