Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att invänta ett svar


I väntans tider

Andlöst
väntar
jag

nästa
andetag

Andlöst
lyssnar
jag

nästa
andetag

Andlöst
inväntar
jag ditt svar

tills dess....

andnöd




Övriga genrer av annalinnea
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-07 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalinnea
annalinnea