Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kändes det då....nu....är det redan förbi


Avsvalkande





I den renaste insjö ska vi svalka våra kroppar
låta månljuset tryggt lysa över oss
låta stjärnorna bli vittne till vår lek
vår kärlekslek
som blivit allvarslek
vårt luftslott har blivit till

I den renaste insjö ska vi bada
le upp mot månen,
blinka ikapp med stjärnorna,
invänta soluppgången
och viska.....
kärleksorden vi alltid velat höra





Övriga genrer av annalinnea
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-29 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalinnea
annalinnea