Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKLIGHETEN BITS

tunneln tar mig bara

till en ändstation

även om jag jublar

hela sträckan

chansen är väl kanske

en på en miljon

allting blir precis som

förra veckan

 

 

 

utsmyckningar lovar mig

ett shangri la

inskriptionerna och ornamenten

pekar på ett själstillstånd

där allt är bra

innan jag kör skallen i cementen

filmerna är vackrare

än vardagen

verkligheten inte alls

som dikten

ändå känns fiktionen

inte avslagen

ens när smuts och skrynklor

skymmer sikten

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-15 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP