Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte blomma på alla hjärtans dag

att jag inte fick någon blomma må väl va
ingen choklad, det går lika bra

gör ingenting att jag blev utan orden
jag vet ju att det är mig du älskar här på jorden

men du kunde väl hjälpt till med maten?






Fri vers av clandestine
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-02-14 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clandestine
clandestine