Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI SKRIVER TORSDAG

jag är en hemlighet på spåren

snart blir jag anfallen av hundar

och att jag faktiskt är till åren

betyder inte att jag blundar

jag ser hur ledtrådarna lyser

som små dioder i min natt

så jag ska jaga fast jag fryser

mysteriet som osar katt

 

 

 

 

ett annat pussel fogas samman

fixeringen är rent genant

från tonårsflickan och till mamman

tabubelagt är intressant

ska korpar hacka mina ögon?

förseglas läpparna totalt?

indicierna skapar sjögång

allt detta snusk som köttet valt...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     15/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP