Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDA ALLA OLIKTÄNKANDE

döda alla oliktänkande

deras åsikter är kränkande

kärlekslösa sanningssägare

skrupellösa slagordssprayare

ärliga är för besvärliga

platsar inte bland de härliga

uppriktiga är förfärliga

tillhör inte de begärliga

 

 

idealet är en diktatur

där man låser in dig i en bur

sedan får du sona hatbrottet

med det effektiva nackskottet

ingen skoningslös regimkritik

kommer från en kropp som ligger lik

döda alla oliktänkande

för de stör vårt sammanlänkande

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     14-16/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-16 05:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, särskilt i Sverige
blir man starkt påhoppad
om man yttrar sina
"annorlunda" åsikter högt !
Medias lögner har hållit på alltför länge
hjärntvättar folket, precis som makten,
jag är trött på detta,
och nu "ropar" jag högre,
mer än någonsin
sen får folk, ledare tycka vad dom vill ! ;)

2012-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Allas utom mitt.
2012-11-16

  genni VIP
Oliktänkande berikar :)
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP