Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fabel







Skatan sket på mig igår.

Han skrattade rått åt mig.

Hans skatpolare garvade högt.

Ja. Alla skrattade åt mig som stod där med skatbajs i min panna.

Men imorgon ska han få.

Då ska jag kasta bajs på honom .

Ja .Då ska han få bajs den jäveln.




Fri vers av Say what
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Say what
Say what