Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=K359l4_aIH8&playnext=1&list=PLBFF73D20EB1F6422&feature=results_video


I STADENS HJÄRTA

i stadens hjärta

går ingen säker

där är du fredlös

i laglöst land

ur flaskhalsar

växer våldsamheter

ett piller tänder

en präriebrand

 

 

 

i stadens hjärta

där vrålen ekar

där ilskna bölar

av frustration

kan det som skulle

bli nattens lekar

så lätt slå över

i aggression

 

 

 

i stadens hjärta

är stegen snabba

för man vill hem och

bort därifrån

i stadens hjärta

kan våldet drabba

en ensam dotter

en jagad son

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     14-16/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 07:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Du skriver precis som det är idag
massor av våld !
2012-11-17

    Anki.A
Bra skrivit
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP