Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmel och blå

Din rygg skall stråla Dina ögon glänsa Ditt liv skall våga Jag vill omsluta din sfär Nattblicken landar i min värld, brinner. Tvi de lögner gröna, de jag aldrig själv skulle försköna. Rotkvistar av vinterskönt evigt liv Hoppar ut i fröjd. vansinnigt nöjd. njuter i lugn. Ståtligt förgylld, slipper ännu inte in. Jag är min egnaste min..min..min. Livets begynnande årtals hår Inte så sår jag själv kornval men alltväl där svår Brudens moder Börjat mitt Roman skriveri Mitt öga fullt med liv Klorofyllvindens yrande spel Kär i kärlekens allt Aldrig en darrande röst Mina ögon tempel välva Min egnaste fri..fri.fri.. Lycklig bliv Kärleken var ögonblick i allt det gällde Innan den giljotinen omtänksamt och medvetet fällde Juvelen blinkar inte för att påminna Kanske möts vi en vacker dag emellan sanningen När du fattar fjärilens drunknade fjärrvidder Att ena livet i allt det delade Om livet och dess små besvär Allt medans önskan vore om ett du var här.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-11-17 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Båda bilderna är grymt coola.
Hur konstruktivt var det? Ja, det kan man ju undra.
Men faktum kvarstår.

2012-11-17

  soalf
Dynamisk och vacker
2012-11-17

  Federico Romano
På tal om roman, låt mig veta, vad som sker, är själv snart nära en en debut.. ;-)
2012-11-17

    ej medlem längre
Triumf för denna poet!!!

RESPEKT
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP