Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=aTxajd7O7xQ


RÅGSVED - EN DAG SKULLE NÅNTING HÄNDA

vi hörde ett skrik

det kom ifrån rågsved

ett skrik av panik

oasen i rågsved

om du var ett tröd

så ville man såga

ett alternativ

till supa och droga

vi hörde ett rop

det kom ifrån rågsved

systemet var låst

men här fanns en låssmed

 

 

 

vi hörde ett skrik

om lika för lika

vi hakade på

och började skrika

vi gjorde vår grej

och kände oss rika

vi gjorde nåt själva

tog fram det unika

 

 

 

 

vårt liv var ju mer

än bara ett väntrum

man gick till attack

man slog sönder centrum

vi hörde ett skrik

en dag ska nåt hända

vi byggde ett torn

och började sända...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     17/11 2012

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 14:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat, något kommer att hända i framtiden
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP