Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM HAR PISSAT I SYRÉNBERSÅN?

gå till kyrkans hus

få dig en dusör

tassa som en mus

så du inte stör

 

 

 

vem har pissar

i syrénbersån?

baseballträna

mötte er ikon

 

 

 

 

 

brist på klädsamhet

ställer till förtret

uppnå enighet -

stena en profet!

 

 

 

vem har...

 

 

 

du blev arvlös för

att din livsstil stör

hämnden blir sanktion

snart får du pension

 

 

 

vem har...

 

 

 

frågan möter mig:

"hur är det med dig?"

fräser då till svar:

"har sett bättre dar!"

 

 

vem har...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 14:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP