Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANGER MIN EGEN TAKT

stampar takten

till en stenhård låt

hellre rasera

än brista i gråt

stampar takten till

min egen sång

den är hårdare

än betong

 

 

 

tappa takten

kan andra få göra

jag vill hata

och jag vill förstöra

få förgöra

allt det som förgör mig

det som stör mig

och det som förför mig

 

 

 

stampar takten

till en låt jag gjort

den är arg och

den går fort

kalla detta

vad du vill

jag ska aldrig

stelna till

 

 

 

 

tappa masken

och tappa koncepten

bandet går här

och snart har jag släppt en

platta som rör

om i er gryta

punk som pulveriserar

all yta

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-17 14:32



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Ja! JA! Precis så... Tack
2012-11-18

  mare VIP
Bra, stampa på ;)
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP