Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag / marklandsgatan

Vinden får tomma läskburkar att våldsamt slå mot gatan men snart blir de överkörda av spårvagnar




allt ska dö




Fri vers av crystal
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-17 17:34



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Koncis och brådjup blandning mellan konkret iakttagelse och evigt tung sanning.
2012-11-18

  Larz Gustafsson VIP
"Everything dies, baby, that's a fact..."
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

crystal
crystal