Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristna som engagerar sig politiskt och röstar är förrädare.


APOLITISK OCH APOSTOLISK

jag vägrar att

engagera mig politiskt

jag föredrar

att vara fri och tänka kritiskt

patripropagandan

hetsar, skrämmer, varnar

men jag tänker inte

slåss mot väderkvarnar

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP