Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förena

Högst upp i rangskalan av totalförvirrad med järnkoll.
Hur ekvationen går ihop , vad det gäller det
har ingen aning om, men lös.. er.. det
Alltid.
Isär fällda säten,emellan det som aldrig är tyst
men emellan det som är bedövande,
och allt mindre än händelse löst, sönderklöst.

Jag är ingen jägare,
den som belåtet hånglar upp dig till jaktbåset
Avvaktande
Men det är dock med vaksamma öron
och en häpnadsväckande syn
som jag sonderar din önskan

Den..det.. ligger i stillsamt förvar
medans jag njutfullt märkligt, ruvar på den..det
Kom
Mitt blickfång har dig, jag ser dig alltjämt
( i en annan värld)
men låter inte knappnålen falla

Backa bandet, backsläp, back..släpa.
Ungefär som när handbromsen inte ligger i
det lutar 90 grader
Föll, faller, fa..ll..e..r..a..r i egen triumf dock med högsta vinst
Ack, historien förtäljer inte om det lutar bak eller fram.
Upp eller ner. Det enda som gäller är fram.
Med och för det, behövs ingen nödbroms.

Fram men krokigt och skevt.
Fokus
Framför allt nu och fram
Pistill av krokus

Bider min tid, med ars amandi.


--------------------------------------------------
Krusmynta min kära vän
Snart dags att pynta våra hem

Såklart jag ser såklart jag hör
Strör ignorans pulver över det som sinnligt stör

Ingen fara alls ta det bara lugnt
det är bara den uttråkade som talar strunt




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-18 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP