Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningstimma

Så ömsint det är
med din hand på min panna
så där i gryningens timma

Så gott ditt hår doftar
och dina kinder är så lena
mina händer åker kälke längs din rygg

jag låter mig bejaka hur stor
och innerlig kärleken är

Jag låter dig gömma dig för omvärlden
där i värmen emellan mina bröst

Så ömsinta vi är
så stor kärleken är

i vackert skör

Gryningstimma...




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 263 gånger
Publicerad 2012-11-18 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin