Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att jag inte ska gå sönder


På min kind

Jag tar en av de små
en av de mjuka
ulliga söta
två dygn gamla kattungarna

Jag lägger den mot min kind
för hur kan jag stanna i en smärtas plåga
med en kattunge mot kinden

Den är så varm
så mjuk
så liten

Och jag blir lugn
jag stannar i det

Och jag vet
Att Gud ler....




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin