Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs! Julen HATAR jag.


MOT ANNANDAGEN!

i morgon är alltid

en helt annan dag

vad den har att ge mig

det vet inte jag

förhoppningsvis inte

tristess och misär

förhoppningsvis rosor

och inga gevär

 

 

 

 

vi svetsades samman

när städerna brann

nu kämpar vi fyra

som en enda man

och lönen för mädan

är värd allt vårt slut

min drivkraft är längtan

en stark längtan dit

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP