Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problematiskt

med inga eller utan konsekvenser och förhoppningar alls


Så sa du
- Jag (ett) är ute ur ditt liv fortare än du vet när Du vill..

På min begäran ?!?!

Jag tänkte nog högt runt tupparna i huset
- Vad fan vet du vad jag vill

allt så jävla svart eller vit kanske och eller grå, stå på tå
och det är inte ens dig jag är less på utan systemet
sytematiken, hur all skit fungerar i verklighets praktiken.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-04 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Free form writing...spännande
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP