Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koka Konst av Tid

Så kan jag inte beskriva en obeskrivbar oro,
denna olysta olust okända känsla
6 timmars sömn att plana ut,
allt för att vakna till ännu en ny dag av fantastisk lycka.
Vi Jag Du är som vackrast nu. Med ljusets avstånd.

tid

tid

tid

att bara rofylld vara.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-21 12:20



Bookmark and Share


  Svart svan
Med ljusets avstånd...wow...det är långt det...
2012-11-25

  Arowana
Underbart att det är så bra i ditt liv nu! Sånt kan aldrig övervärderas.
2012-11-22

  souleater
skön känsla....
tack
2012-11-22

    ej medlem längre
fint! gillar..
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP