Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid sjön idag . . .


Bomullstussar

Salix pentandra

blir ljuset i min grå dag

och jag ser på nytt




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-11-19 13:46



Bookmark and Share


  Densen VIP
Mot alla naturlagar, man kan ändå se...med "luddet" framför sina ögon;)
2014-02-09

  aol
underbart, grattis till en plasering du är så värd,
2012-11-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-20

  Lars Hedlin
Åter till ivet!
2012-11-20

  ULJO
Så vackert du förmedlar denna känsla
2012-11-19

  Monika A Mirsch VIP
En underbart hoppingivande bild-haiku till Svenska bomullsträdet, som det kallades för länge sen.
2012-11-19

  anits VIP
Underbart, ljus behövs den här tiden
gillas mycket, sparas
2012-11-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fin ljusglimt!
Det behöver
vi alla! Tack!
2012-11-19

  Linda CH VIP
Skön betraktelse!
2012-11-19

  Eva Helene VIP
Salix pentandra = jolster. Rätt Anya! :)
2012-11-19

  Anya VIP
Fint vännen. gillar både bild och text. Måste googla på salix pentandra....jolster.....kan det stämma? Jaa visst gäller det att se på nytt, helst en månad som denna.
2012-11-19

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2012-11-19

    Birgersdotter VIP
Vackert
2012-11-19

    ej medlem längre
underbart!...
2012-11-19

    ej medlem längre
Så vacker haiku ...
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP