Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GATORNA TILLHÖR OSS

fyra stolta fäder

står stadigt på stan

uppdraget är klart som stjärnhimlen

fyra stolta fäder

med barnet i behåll

och med rock'n'roll i packningen

 

 

gatorna tillhör oss

vi kom inte hit för att slåss

gatorna tillhör oss

i kväll kan vi komma loss

 

 

 

fyra tuffa män med

det arv som vi bär

glimmande som guld i kappsäcken

fyra som går ut till

världen utanför

och ger alla frusna lapptäcken

 

 

 

gatorna tillhör oss...

 

 

 

stan är vår på nytt fast

en ny tid är här

vi vill ta er tid i anspråk nu

fyra tappra grabbar

som inte vill ge upp

vår tid nu fast inte -77

 

 

gatorna tillhör oss...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP