Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDDANSARNAS KULÖRTA LYKTOR

jag vandrar nerför gatan

med en magerlagd

man väser: "mycket väsen

för ingenting!"

men jag har ingen anledning

att bli försagd

jag fräser: "vem vill bli märkt

av min dödskallering?"

 

 

det är en diger lunta

som jag köpte nyss

man fnyser: "lägg din lön

på att byta kön!"

men här finns tröst för den

som saknar famn och kyss

jag sjunger: "bönstjälkar växer

ur drömmarnas frön!"

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-19 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP