Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAXIM-ERAD EFFEKT

hon bara stod där

och doftade vinter

en smula rädd för

hans vargleende

hon bara fanns där

och alstrade glitter

med just en polstjärnas

utseende

 

 

 

han tänkte marilyn

och hennes kylskåp

han tänkte liljor

i vitaste vitt

och allt det där som

är svårt att förklara

för att det är för privat

och för "mitt"

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP