Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The lovley way

The sky is bleeding black,
the rain is never coming back.




Bunden vers (Rim) av Linn.
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-11-20 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn.
Linn.