Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIDER UT

sitter hemma

rider ut

även detta

har ett slut

rider ut och

håller ut

tiden går ju

utan prut

väntar ut en

tråkig tid

tills den ljusare

tar vid

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-11-21 15:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Ha tålamod, ljuset är på väg..
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP