Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOCKET PÅ

 

man vill tiga ihjäl

en obekväm opinion

man är livrädda för

en konfliktsituation

lögnens makt vidmakthålls

med ett krampaktigt grepp

man behåller kontroll

styr sitt skrangliga skepp

 

medias makt är total

men tror du allt man spyr ut?

det är faktiskt ditt val

ja, ditt eget beslut

tänka självständigt är

kolossalt obekvämt

och betrakras väl som

subversivt och extremt

 

 

ärlighet varar längst

men propagandan är dömd

den ska brinna en gång

när dess framfart är glömd

tig som muren i dag

men ert fall ska bli stort

allt får följdverkningar

även det som ni gjort

 

 

LARZ GUSTAFSSON    21/11 2012

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 17:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, så är det, media är en STOR lögn !
Måste sparas ! Läs : Avpixlat !
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP