Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI

Naken , sårbar
och liten stod jag där
vårregnet föll sakta och mjukt

Det var min första upplevelse
av den totala friheten




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-21 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
respekt;
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin