Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stilla nu

 

 

schh, hon sover lugnt

hon är stilla nu

stormarna kommer

och går

 

mmmm, hon andas tungt

hon är stilla nu

Gud vaggar

smeker änglahår

 

schh, hon ler, drömmen

hon är stilla nu

längtans vila

efter striden

 

mmmm, hon följer vattenströmmen

hon är stilla nu

ångestens febrila

känslor förliden

 

schh, hon sover.........

 

 

kb

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-22 10:20



Bookmark and Share


  celloviolin
stillsamt och vackert...läser och läser igen /p
2012-12-06

  Bibbi VIP
Känner igen mitt eget tillstånd just nu exakt.

Tack för att Du är den Du är, alltid träffsäker!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP