Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskap

 

Att riva murar

är ofta viktigare

än bygga broar

 




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-22 12:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att bygga murar är viktigt för mig.
Murar bygger man för att skydda sig.
Jag har vissa andliga och mentala hygienanspråk.
2012-11-22

    ej medlem längre
Just så! Tack Calle!
2012-11-22

  walborg
Skall verkligen klura på detta!!!
2012-11-22

  Monika A Mirsch VIP
ja du, i synnerhet i Gaza, i Beirut och i våra penningpungar samt i vårat Hjärta
2012-11-22

  Lavinia Röd
Så sant!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP