Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=UkzqL9Iwvfc


TAKTERNA SITTER I

takterna sitter i

ränderna går aldrig ur

så varför låtta bli?

det är vår egen kultur

andra må klandra oss

men vi struntar blank i sånt

nu har vi laddat upp

och vi är en enad front

 

 

 

 

märkta av vad vi hört

färgade av det vi såg

loppet är inte kört

det går faktiskt flera tåg

om man vill ha pardon

får man gå nån annanstans

vi saknar diskretion

när vi ger vårt liv en chans

 

 

 

 

 

sånger om verklighet

som vi betraktar den

inte abstrakt - konkret

kämpar vi för friheten

för detta uttryckssätt

som vi en gång gjort till vårt

blod svallar rött och hett

när vi sätter hårt mot hårt

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 15:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd, vi kämpar för friheten !
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP