Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konservator blues.

Världen omkring flagnar genom lacknaftans musicerande
och ja
Desperat rinner min pensel över fönstrets krackelerade fernissa
ni måste förstå
Tavlan är blott ett lån från bibliotekets högröstade salar
och dess tal är dövt inför mig.




Fri vers av aftab
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-11-22 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aftab