Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva livet

Flytta bilen inåt stan
Rasta hunden hela dan
Köp en fin present till mor
Hängselbyxor som är för stor

Gå mot rött ljus skaffa skägg
Köp ett vapen banka vägg
Orka leva som ett fån
Upp i arslet telefon

Ta din dopning få en krans
Lev på krita ta din chans
Glo i väggen sluta läs
Starta dan med vackert gräs




Fri vers (Fri form) av Herr Eriksson
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Eriksson
Herr Eriksson