Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN VILDA VINDEN

kalla mig vad du vill

det spelar ingen roll

för jag kan stanna eller

gå åt ett annat håll

tro vad du vill om mig

för tanken är ju fri

du kanske får min tid

jag kanske går förbi

 

 

 

 

den vilda vinden

blåser stark och fri

den bryr sig inte om

ert lilla kotteri

den vilda vinden

blåser eld i glöd

och den är varken

blå, grön eller röd

 

 

 

 

stämpla oss om du vill

det gör oss ingenting

vi står inte still

vi är en happening

angrip oss om du vill

med allt ditt tomma snack

vi hör inte till

vi utgör en attack

 

 

 

 

den vilda vinden

blåser vart den vill

den frågar inte efter

er goodwill

den vilda vinden

har sitt eget liv

och är i bästa

mening proggressiv

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 20:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Snyggt, sparas !
2012-11-23

  Måna N. Berger
En applåd för den vilda vinden!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP