Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERSPEGLING

vem strödde glitter i dina ögon?

vem gjorde dig så attraktiv?

och min förmåga att attraheras

hur har den inympats i mitt liv?

där jag ser stjärnhimmel ser du vardag

för du är tydligen hemmablind

min blick kan möjligen bli besvarad

men sedan stänger du till din grind

 

 

 

vi bär på längtan att få beröras

vi bär besvikelsens bittra krus

men Han som skapade dig så vacker

vill ge oss värme och evigt ljus

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-23 22:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
vacker dikt...
2012-11-23

  © anakreon VIP
Påminner om några rader i min mors gästbok:
"Du som av skönhet och behagen
en ren och himmelsk urbild ger!
Jag såg Dig och från denna dagen
jag endast Dig i världen ser!"
Calle
2012-11-23

  mare VIP
Fint diktat
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP